![]() ![]() TillbehörHär hittar du lite goda tillbehör till dina fiskpinnar. Curry sås4 port Blanda 3-4 dl matlagninsyoghurt med två teskedar curry. Smaka av med salt och mangochutny. Låt såsen dra i några minuter innan den serveras. Remouladsås4 Port
Finhacka gurka och kryddor. Mixa fisken och blanda samman alla ingredienser. Rör slät. För en magrare variant - byt majonäsen mot gräddfil och tillsätt en tesked senap i stället. Romsås4 port Blanda 2dl cream fraiche med 2 matskedar majonäs. Smaksätt med en matsked röd stenbitsrom. Smaka av med svartpeppar och dill. Dip sås4 port
Blanda saft, honung, ketchup och soja i en liten kastrull. Koka upp under omrörning och koka in såsen 2-3 minuter tills den blir simmig. Doppa fiskpinnarna i såsen eller skeda den över. Strö över sesamfrön. Rhode islandsås
Rör till en slät sås. Gräddfilssås
Rör till en slät sås.
![]() ![]() ![]()
|
|