Tips och variation - Fiskpinnar

Variera fiskpinnarna

Det finns hur många sätt att servera fiskpinnar på som helst. Här kommer några förslag:

  • Klassiskt är att servera med potatismos eller kokt potatis. Ärtor eller annat grönt till och en klick sås av något slag.
  • Prova fiskpinnar i hamburgerbröd - serveras som hamburgare med samma tillbehör och två, tre fiskpinnar i stället för kött.
  • Byt grillkorven och lägg fiskpinnar i korvbrödet i stället. Ketchup och bostongurka till. Eller lite skivad rödlök?
  • Servera fiskpinnar tillsammans med pommes eller någon annan friterad potatis och en grönsallad.
  • Eller gör en tunnbrödsrulle med kall, skivad potatis, kalla (stekta!) fiskpinnar, senap och ättiksgurka. Bra utflyktsmat.
  • Grilla fiskpinnar på utegrillen. Antingen lägger du pinnarna direkt på gallret eller så grillar du försiktigt på spett. Det är lätt att bränna, så se upp! Servera med grilltillbehör, potatissallad och grönt.
  • Servera fiskpinnarna i pitabröd med grönsallad och rhode islandsås.
  • Gör en fiskpinne-omelette. Vispa samman 4 ägg med 2 matskedar vatten och lite salt och peppar. Smält smör i stekpannan och slå i blandningen. Innan blandningen stelnat lägger du i 6-8 förstekta fiskpinnar skurna i bitar. Låt omeletten steka färdigt på lägre värme. Dekorera med persilja och servera till hårt bröd.


Kolakaka

Kolakaka till klassisk och trendig fika!

Lättbakad favoritkaka? Prova mjuk kolakaka - en modern variant av den klassiska sockerkakan!

Mjuka kakor hör för många ihop med farmors kakfat och finservisen. Visst är det gott med en nybakad sockerkaka till fikat och smaksatt med citron i en citronkaka blir kakan en älskad favorit för många av oss! Men sockerkakan kan vara så mycket mer än klassikern som trängs med småkakorna på kalaset.
Gör en chokladsockerkaka som efterrätt eller fika. Servera med grädde eller glass! En tigerkaka passar den som inte kan bestämma om det ska vara chokladkaka eller inte… Eller smaksätt med kardemumma eller apelsin för att få en kaka som sticker ut.
Visste du att det går bra att göra en glutenfri sockerkaka?
Eller så provar du ett nytt, gott recept på kolakaka med mjuk kolaglasyr. Garanterat en höjdare oavsett på vilket kakfat den hamnar!

 sockerkakor.se

Lasagne

Ädelost

Kombinera grovt med grönt och gör en god fullkornslasagne!

lasagne.nu

Dressing

Salladens bästa vän

Det är dressingen som får salladen att lyfta! Sno ihop en rhodeislandsås som skickar den färdiga varianten till skamvrån.

dressingrecept.se


Grön buffé

Grön buffé till Kristi himmelfärdsdag

Långhelg eller bara en ledig dag? Ta chansen att bjuda på enkel vårbuffé med smakrika och överraskande primörer, varför inte ogräspaj med kirskål!

Späd grönska smakar fantastiskt även om det är ogräs vi skördar. Nässelblad blir till en fantastisk nässelsoppa som gärna serveras med ägghalvor. Färskost är enkelt att göra och kan smaksättas med någon sprittande färsk, vild ört som ramslöken med dess milda vitlökssmak. Enklaste sparrisen kokas lätt och lindas om med parmaskinka. Se, där har vi en buffé!

 pajrecept.se


Cheesecake

Fryst kärlek! En kylig kaka som värmer inombords… Cheesecake regerar!

Bagels

Läckert segt. Favoritbrödet som både kokas och gräddas i ugn. Fyll med favoritpålägg för en lyxig macka.
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...